Excelență în Coaching și dorința de a evolua continuu

Excelență în Coaching și dorința
de a evolua continuu

Noble Manhattan Coaching

Compania a fost înființată în 1993 de către Gerard O’Donovan, pasionat de psihologia umană și Coach apreciat la nivel mondial datorită rezultatelor și inspirației pe care reușește să le transmită celor din jurul său.

 

Școala Noble Manhattan s-a dezvoltat continuu și a devenit una dintre cele mai mari companii de formare profesională din lume, fiind prezentă în 31 de țări. Dacă ar fi să definim Noble Manhattan într-un cuvânt, acesta este excelență. Cu o reputație recunoscută internațional, oferă programe și cursuri de formare în coaching la cel mai ridicat standard, cu scopul de a forma Coachi și de a antrena oameni care doresc să își dezvolte abilitățile.

 

Unicitatea Noble Manhattan constă în faptul că este o companie globală cu suflet. Studenții Noble Manhattan sunt cu adevărat întâmpinați în „familia” Noble Manhattan și nu numai că primesc cele mai bune programe de formare în coaching de la Mentori și Coachi cu înaltă calificare & experiență, dar primesc și sprijin continuu după finalizarea programelor.

Acreditări

Programele de formare în coaching Noble Manhattan sunt acreditate de aceste organisme la nivel internațional

iapc

IAPC&M

International Association for Professional Coaching and Mentoring

ilm

ILM

Institute of Leadership and Management

city guilds

ILM

A City & Guilds Group Collaboration

icf

ICF

International Coaching Federation

ircm

IRCM

International Regulator for Coaching and Mentoring

De ce școala Noble Manhattan este una dintre cele
mai bune alegeri pentru tine

De ce școala Noble Manhattan este una dintre cele mai bune alegeri pentru tine

despre noi

Gerard O’Donovan

CEO & fondatorul Noble Manhattan Coaching Ltd.

Energia nemărginită a lui Gerard O’Donovan, stilul unic de training și perspectivele de construire a afacerilor îl fac unul dintre cei mai căutați consultanți de coaching profesional din Europa și din întreaga lume. Indiferent unde se află, misiunea lui Gerard rămâne aceeași, să ajute oamenii să obțină performanțe maxime în tot ceea ce fac.

 

Gerard O’Donovan este cunoscut mai ales pentru modelele și teoriile sale de coaching, cum ar fi teoria dezvoltării leadershipului și modelul de creștere a leadershipului.

 

Spiritul antreprenorial s-a manifestat intens și a dezvoltat în continuare diverse inițiative care contribuie la dezvoltarea oamenilor – The Alpha Group, Westminster Insurance, și una dintre cele mai citite reviste de coaching din lume, The International Coaching News.

Larisa Cepoi

Life & Executive Coach, Managing Partner Noble Manhattan pentru țările Republica Moldova, România, Ungaria și Serbia

Pasiunea pentru oameni și comunicare a îndrumat-o natural către misiunea de a lucra, de a sprijini și de a ghida oamenii spre descoperirea potențialului lor.

 

După o carieră în resurse umane, Larisa și-a dorit să se dedice și mai mult misiunii sale, și a început să urmeze programele de formare în coaching la una dintre cele mai renumite școli de coaching din lume – Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie, devenind Life & Business Coach și primul Ambasador al Coachingului în Republica Moldova. 

 

Iar din dorința de a inspira oamenii să traiască frumos, să își construiască viața și cariera cum își doresc, a devenit Partener Oficial Noble Manhattan Coaching în Republica Moldova, România, Ungaria și Serbia.

despre noi

Oamenii din familia Noble Manhattan​

Îți oferim o gamă largă de experiențe și de cunoștințe pentru a sprijini oamenii să își construiască o carieră în coaching, dar și companiile care doresc să își crească eficacitatea prin coaching,  dezvoltând oamenii din interiorul lor.


Scopul nostru este să te susținem cu soluțiile potrivite și să îți oferim o experiență spectaculoasă în drumul spre dezvoltarea personală și profesională, fie că îți dorești o carieră în coaching, sau o echipă motivată și autonomă, fie că vrei ca oamenii din echipa ta să devină lideri inspiraționali și eficace.

despre noi

Larisa Cepoi

Life & Executive Coach și Managing Partner Noble Manhattan Coaching

Maria Rudenco

Life & Executive Coach (in training)
Client Relations Manager
despre noi

Vali Cojocaru

Life & Business Coach și
Operations Director Noble Manhattan
despre noi

Oana Tue

Executive & Corporate Master Coach
despre noi

Gerard O’Donovan

CEO și fondatorul Noble Manhattan
despre noi

Rallie Christova

Master Life & Executive Coach
despre noi

Cherry Mullins

Master Coach, Mentor Coach Trainer
despre noi

Di McLanachan

Master Trainer NLP, Master Coach

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds